خانم مرضیه جمشیدیان مربی آشپزی 1400/10/18

معرفی برنامه

خانم مرضیه جمشیدیان مربی آشپزی / رولت مرغ و اسفناج

 

مواد لازم :

سینه مرغ درشت ۱ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

اسفناج پخته ۲۰۰ گرم

پنیرگودا ۵۰ گرم

آبلیمو ۳ ق س

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

اسفناج را پس از شستن خرد کرده ، آن را میپزیم ، سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. گوشت مرغ را کمی با بیفتک کوب می کوبیم . آبلیمو ، نمک و فلفل را مخلوط کرده با قلم روی مرغ می مالیم و مرغ را مزه دار میکنیم . پنیر گودا را رنده کرده و روی مرغ پخش میکنیم. اسفناج پخته شده را یک ردیف روی سینه مرغ قرار داده سپس آن را لوله میکنیم. این خوراک را به دو طریق میتوان تهیه نمود. یکی اینکه پس از لوله کردن آن را در مقداری پودر سوخاری غلطانده بعد دو عدد تخم مرغ را با چنگال بهم زده مرغ را به تخم مرغ آغشته میکنیم ، مجددا در پودر سوخاری غلطانده و در مقداری روغن سرخ میکنیم، سپس آن را برش داده و مقداری سس گوجه کنار آن میریزیم. روش دیگر اینکه مرغ لوله شده را در فویل پیچیده و به مدت ۴۰ دقیقه در فر که با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده ایم در طبقه وسط قرار میدهیم سپس مطابق شکل برش داده و با سس گوجه فرنگی سرو میکنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها