خانم هما محمد لو مربی آشپزی / کوفته ازمیری
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده : ۱ عدد
آرد سوخاری : ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
سیر رنده شده : ۲ حبه
جعفری خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز : ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
سیب زمینی متوسط : ۵-۴ عدد
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
گوجه فرنگی : ۲ عدد
مواد مورد نیاز سس
رب گوجه گوجه فرنگی : ۲-۱ قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد شده : ۱ عدد
آب جوش : ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه
تمام نه مورد اول را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا چسبنده شوند . از مواد به اندازه یک گردوی درشت برداشته و با دست فرم دهید و یکساعت در یخچال استراحت دهید.
سیب زمینی ها را پوست کنده و درشت خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید .
فلفل دلمه ای ها را نیز خرد کرده و در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
سپس در همان تابه گوشت را سرخ کنید و کنار بگذارید.
گوجه فرنگی ها را چهارقاچ کرده ودر تابه تفت دهید.
تمام مواد تفت داده شده را در ظرف مورد نظر بریزید.
در همان تابه ه گوجه فرنگی را تفت داده اید رب را تفت دهید و نمک و فلفل بزنید ، سپس آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سس یک جوش بزند.
سس آماده شده را روی سبزیجات تفت داده شده بریزید و ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا غذای ما آماده شود.