خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی 1400/10/12

معرفی برنامه

خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی / خورشت هویج تبریز

هویج ۴عدد(خلال شده)

گوشت خورشتی ۲۰۰گ

پیاز ۱عدد 

زعفران دم کرده

آلو خورشتی ۴عدد

آبلیموترش ۳ق س

رب گوجه فرنگی ۳ق س

ادویه(نمک،زرچوبه،فلفل سیاه،پاپریکا،دارچین وپودر هل مقداری)

هویجهای خلال رادرون روغن با مقداری نمک تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب گوجه فرنگی بازشود سپس زعفران دم کرده و ابلیمو ترش را اضافه ودر اخر مابقی ادویه ها به همراه کمی دارچین و مقدارخیلی کم پودر هل اضافه کنید  

درون یک قابلمه پیاز را خرد کرده با مقداری روغن تفت دهید تا عسلی شود

گوشت را داخل پیازتفت دهید سپس کمی از ادویه ها را اضافه کنید گوشت که تفت خرد مقداری آب روی گوشت بریزید و اجازه دهید که گوشت آرام بپزد پس از پایان پخت گوشتها را به همراه آب گوشت داخل هویج های سرخ شده بریزید آلوها را داخل آن بیاندازید و اجازه دهید که خورش جا بیفتد

اخر برای عطر و طعم بهتر از زعفران دم کرده و آبلیمو ترش استفاده کنید

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها