خانم وحیده زمانی مربی آشپزی 1400/8/27

معرفی برنامه

خانم وحیده زمانی مربی آشپزی / آش بادنجان ملایر

موادلازم :

گوشت سردست  ۳۰۰  گرم

بلغور گندم  ۳۰۰  گرم

لوبیاچیتی ولوبیاسفید جمعا  ۱۰۰  گرم

نخود  ۱۰۰  گرم

کشک  ۲۰۰ گرم

بادنجان  ۱ کیلو

پیاز   ۴  عدد

زردچوبه فلفل سیاه ونمک بمیزان لازم

پیاز  ۴ عدد

سیر داغ ونعنا داغ بمیزان لازم

روغن بمیزان لازم

طرز تهیه :

حبوبات رااز  ۲۴ ساعت قبل وبلغور گندم رااز ۱۲ ساعت قبل خیس کنید.حبوبات راجداگانه بپزید .گوشت را با پیاز ونمک وفلفل و زرد چوبه  بپزید. بعدازپخت گوشت را از استخوان جدا کرده وکنار بگذارید ،بلغور گندم رادرآب گوشت به مدت  ۳ ساعت بپزید.بادنجان رابه صورت حلقه ای درمقداری روغن سرخ کنید ویک ساعت آخر پخت همراه گوشت پخته شده وحبوبات به آش اضافه کنید .باقیمانده پیاز راخرد کرده بامقداری زردچوبه وفلفل سیاه تفت دهید وبه آش اضافه کنید .پانزده دقیقه آخرپخت کشک ومقداری نمک به آش اضافه کنید .سپس در ظرف مورد نظر کشیده وبا مقداری نعنا داغ ،سیر داغ، پیاز داغ  تزئین کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها