خانم لیلا الوند مربی آشپزی 1400/8/22

معرفی برنامه

خانم لیلا الوند مربی آشپزی / وافل

وافل

مواد لازم

آرد ۲ پیمانه

تخم مرغ درشت ۲عدد

شیر ۱/۵پیمانه

روغن مایع ۱/۲پیمانه

شکر ۳قاشق سویخوری سر پر

وانیل ۱قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ+وانیل وشکر با همزن زده میشود تا کرم رنگ وکشدار شود.

شیر وروغن مایع اضافه ودر حد ترکیب شدن مخلوط میشود سپس ارد و بکینگ پودر را که الک کردید به مواد اضافه میکنید وخوب ترکیب  کنید.

اگر از دستگاه وافل ساز استفاده میکنید از چند دقیقه قبل انرا گرم کنید وبعد از مواد در دستگاه بریزید واجازه دهید تا کاملا بپزد اگر از فر هم استفاده میکنید قالب وافل را کمی چرب کنید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید وبعد مواد را در قالب ریخته وبه مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها