خانم هما محمد لو مربی آشپزی 1400/8/17

معرفی برنامه

خانم هما محمد لو مربی آشپزی / ترشی مخلوط با تمبر هندی

موسیر خشک را در آب گرم خیس کنید و سه مرتبه آب آن را عوض کنید. سپس آن را از آب خارج کرده و اجازه دهید تا آب اضافه آن برود

تمام سبزیجات  را بشویید و خشک کنید .

بعد از اینکه سبزیها خشک شد آنها را به قطعات کوچک برش بزنید.

بادمجانهای خرد شده  و با سرکه روی حرارت قرار دهید تا یک‌ جوش  بزند سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود

تمیر هندی را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و تمبر هندی در آب حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و از صافی رد کنید  و کنار بگذارید

گوجه فرنگی را پوست کنده و پوره کنید و با کنی سرکه روی حرارت قراردهید تا یک جوش بخورد . سپس آن را تز روی حرارت بردارید تا خنک شود

تمام ادویه ها را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید

تمام سبزیجات خرد شده را باهم مخلوط کنید

سپس ادویه ها و سرکه ، سس تمبر هندی و پوره گوجه فرنگی را به سبزیجات اضافه کنید و مخلوط نمایید

مخلوط را درون شیشه های تمیز ریخته و درب آنها را محکم ببندید. ترشی را بک هفته در دمای آشپزخانه نگهداری کرده و سپس آن را در یخچال و یا جای خنک نگهداری کنید .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها