خانم پریسا عبدی مربی آشپزی 1400/7/28

معرفی برنامه

خانم پریسا عبدی مربی آشپزی / کیک کدو حلوایی

مواد لازم 

تخم مرغ متوسط ۴ عدد 

آرد دو پیمانه معادل ۲۵۰ گرم 

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری شکر یک پیمانه معادل۲۰۰ گرم (در صورتی که شیرینی کدو حلوایی کم باشه میتونن یک چهارم پیمانه شکر بیشتر اضافه کنن)

پوره کدو حلوایی یک پیمانه حدود ۲۲۰ گرم 

ماست نصف پیمانه حدود ۱۳۰ گرم 

روغن مایع نصف پیمانه حدود ۱۰۰ گرم 

گردو به میزان دلخواه 

دارچین ۱قاشق چایخوری 

وانیل ۱قاشق چایخوری

تخم مرغها شکر وانیل و دارچین را بادور تند همزن میزنیم تا زمانی که کش دار و روشن بشه سپس ماست روغن و پوره ی کدو حلوایی رو اضافه میکنیم مخلوط کرده ، همزن را خاموش میکنیم و آرد را در سه مرحله به موادمون اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم ، داخل قالب ریخته در فر از قبل گرم شده به مدت حدود چهل و پنج دقیقه میپزیم

 

دستور سس مخصوص کیک کدو حلوایی

شیر یک پیمانه 

شکر نصف پیمانه پوره کدوحلوایی نصف پیمانه

خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری 

کره یک قاشق غذاخوری 

شیر وشکر و نشاسته ذرت و پوره را مخلوط روی حرارت میگذاریم زمانیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کرد خامه ، کره و وانیل را اضافه کرده و یه قل کوچیک که زد زیر شعله رو خاموش میکنیم ، سس داغ رو روی کیک خنک میریزیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها