خانم لیلا الوند مربی آشپزی 1400/7/11

خانم لیلا الوند مربی آشپزی 1400/7/11

دمپخت عدس و کلم

معرفی برنامه

خانم لیلا الوند مربی آشپزی / دمپخت عدس و کلم

مواد لازم:

برنج ۲/۵پ

سبزی شامل

(تره،ترخون،شوید،ریحون،کمی جعفری)۲۵۰گ

عدس پخته ۱پ

نرگسی(زردک یا هویج)۱۰۰گ

گوشت ۲۵۰ گ

سیر ۲بوته بزرگ

پیاز ۱عدد بزرک

کلم قمری یا کلم برگ ۲۵۰ گ

ادویه پلویی ۱ق س

کره یا روغن ۲ق س

در صورت تمایل اب گوشت ۳/۵پ

نمک وفلفل بمیزان لازم

 

طرز تهیه:

زردک یا هویج نگینی خرد شود، کلم سنگ یا برگ خرد شود. پیاز وسیر تفت داده شود، سبزی خرد گردد

گوشت وعدس هم جداگانه هر کدام کاملا پخته شوند.

برنج را ۲ساعت خیس میکنیم، در یک قابلمه بزرگ تمام مواد پخته وخرد شده را ریخته وبعد برنج را اضافه میکنیم. نمک وفلفل را ریخته وبعدادویه پلویی ویا هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید.

اگراب گوشت داشته باشین بسیار این پلو را خوشمزه میکند، بمیزان ۳/۵پیمانه ابگوشت ویا اب بریزید و بعد از بجوش امدن کره یا روغن را اضافه کرده اجازه دهید تا اب برنج کشیده شود وبه مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها