سید مهدی حسینی مربی آشپزی تهیه ساندویچ مرغ خانگی را آموزش می دهد
مواد لازم:
فیله مرغ ۴ عدد
لوبیا چیتی پخته شده ۲۰۰گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای 2قاشق غ خرد شده
سیر ۲حبه
پیاز ۲عدد
گشنیز ۵۰ گرم
ذرت ۱۰۰گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
فلفل قرمز4/1 ق چ
پاپریکا ۱ق چ
زیره ۱ق چ
آویشن ۱ق چ
روغن به میزان لازم
نان ۳عدد
طرز تهیه:
تمامیادویه ها رو با هم مخلوط می کنیمو تکه های مرغ را با ادویه مزه دار کرده و حدود ۶ ساعت به اناستراحتمیدهیم سپس داخل تابه ریخته و کمی تفت میدهیم.
سیر و پیاز را تفت داده و به ان قارچ ورقه شده وفلفل دلمه ای و لوبیا چیتی را اضافه کرده و با همتفت میدهیم تکه های مرغ را به آنمی افزاییم و باهممخلطو می کنیم .
مواد که آماده شد لای نان گرد ریخته گشنیز خرد شده و ذرت و پنیر پیتزا رو به اوناضافه میکنیم و بعد داخل ورق فویل آلمینیومی می پیچیم و برای مدت کوتاهی داخل فر یا ماکرو گذاشته و ...