پلو تایلندی-خانم امیری

پلو تایلندی-خانم امیری

پلو تایلندی-خانم امیری

معرفی برنامه

پلو تایلندی - پنجشنبه 10/4/95

ابتدا روغن کنجد را داغ تابه کمی حرارت می دهیم سپس فیله مرغ نگینی شده را داخل تابه ریخته و تفت می دهیم در حدی که رنگش کمی عوض شود. سپس کدوهای نگینی شده را به فیله ها اضافه کرده و بعد از آن فلفل دلمه ای های نگینی شده را نیز به آنها می افزاییم. اگر از کلم بروکلی استفاده می کنیم آنها را نیز نگینی می کنیم و درون تابه می ریزیم در غیر این صورت از ساقه پیازچه یا سبزی های معطر دیگر چون جعفری یا شاهی یا ریحان استفاده می کنیم. اکنون قارچ را که به صورت کنسرو اسلایس شده از قبل آماده کرده ایم را به تابه اضافه می کنیم و بعد پیاز سرخ شده آماده را نیز به آنها می افزاییم. تخم مرغ ها را قبلا کامل می پزیم و بعد از خنک شدن رنده می کنیم حال تخم مرغ ها را نیز به درون تابه می ریزیم. ادویه های مورد نیاز را با هم مخلوط می کنیم و در دو مرحله ادویه را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. در صورتی که پودر گوجه نداشتیم خود گوجه را پوست گرفته و ریز کرده و بعد از اینکه آب آن خشک شده باشد به آن مواد اضافه می کنیم. در انتها آناناس های ریز شده را به همراه چند عدد بادام هندی (در صورت دلخواه) به مواد افزوده و با کمی آب می گذاریم تا با هم بپزند. حال برنجمان را به صورت کته می گذاریم تا بپزد وقتی آب آن کامل خشک شد کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. سپس موادمان را لابه لای برنج ریخته و حدود 10 تا 15 دقیقه زمان می دهیم تا دم بکشد. حال برای تزیین روی غذا می توانیم از بادام هندی و یا سبزیحات معطر استفاده کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها