خانم حسینی آموزش ماکارونی با سس مخصوص
A
مواد لازم:
ماکارونی200 گرم
سینه مرغ A A A A A A A A A A 100 گرم
قارچ A A A A A 100 گرم
شیرA A A A A A نصف پیمانه
خامهA A A A A 50 گرم
پنیر پیتزا50 گرم
نمک و فلفلA A A A A A A A A به مقدار لازم
پنیر پارمسانA A A A A A A A 15گرم
سس سیر 2A A A A A A A A ق غ
روش تهیه:
آب و نمک رو جوش بیارید پاستاپنه رو اضافه کنید وقتی آماده شد پنه را آب کش کنید در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، یک عدد پیاز و دو حبه سیر نگینی رو تفت بدید تا سبک شود. سینه مرغ را که قیمه ای خرد کردید داخل تابه بریزید و تفت بدهید. قارچهای خردشده رو اضافه کنید. زیر اجاق را کم کنید تا مرغها با آب قارچ ها مغزپخت بشه. کمی نمک و فلفلسیاه و آویشن و پودرسیر هم برای طعم دادن خوراک اضافه کنید.
بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید و به سراغ سس مخصوص برویم. داخل یک قابلمه ی کوچک کره را آب کنید و خامه و شیر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود. پنیرپیتزا و فلفلسیاه و آویشن و پودرسیر را هم اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه کمی خودش را گرفته خاموش کنید و با مخلوط مرغ و قارچ با پاستاها مخلوط کنید.