خانم حسینی آموزش ماکارونی با سس مخصوص 98/5/19

خانم حسینی آموزش ماکارونی با سس مخصوص 98/5/19

خانم حسینی آموزش ماکارونی با سس مخصوص 98/5/19

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش ماکارونی با سس مخصوص

مواد لازم:

ماکارونی200 گرم

سینه مرغ A A A A A A A A A A  100 گرم

قارچ A A A A A  100 گرم

شیرA A A A A A  نصف پیمانه

خامهA A A A A  50 گرم

پنیر پیتزا50 گرم

نمک و فلفلA A A A A A A A A  به مقدار لازم

پنیر پارمسانA A A A A A A A  15گرم

سس سیر 2A A A A A A A A  ق غ

روش تهیه:

آب و نمک رو جوش بیارید پاستاپنه رو اضافه کنید وقتی آماده شد پنه را آب کش کنید در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، یک‌ عدد پیاز و دو حبه سیر نگینی رو تفت‌ بدید تا سبک‌ شود. سینه مرغ را که قیمه ای خرد کردید داخل تابه بریزید و تفت بدهید. قارچهای‌ خردشده‌ رو اضافه کنید. زیر اجاق را کم کنید تا مرغها با آب قارچ ها مغزپخت بشه. کمی نمک و فلفل‌سیاه‌ و آویشن و پودرسیر هم برای طعم دادن خوراک اضافه‌ کنید.

بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید و به سراغ سس مخصوص برویم. داخل یک قابلمه ی کوچک کره را آب کنید و خامه و شیر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب یکدست شود. پنیرپیتزا و فلفل‌سیاه‌ و آویشن و پودرسیر را هم اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه‌ کمی‌ خودش را گرفته خاموش کنید و با مخلوط‌ مرغ‌ و قارچ‌ با پاستاها مخلوط‌ کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها