ساندویچ گریلی - خانم کامیار

ساندویچ گریلی - خانم کامیار

ساندویچ گریلی - خانم کامیار

معرفی برنامه

ساندویچ گریلی - چهارشنبه 15/10/95

ابتدا تمام مواد سس مرغ را در دستگاه غذاساز ریخته تا به صورت سس غلیظی دربیاید. حال سینه های مرغ را در سینی فر قرار داده و تمام قسمت های آن را با سس آغشته می کنیم و روی سینی را با فویل می پوشانیم و در طبقه وسط فر به مدت 1 ساعت با دمای 180 درجه میگذاریم تا بپزد. سپس آنها را برش زده و درون نان باگت را خالی کرده و تکه های مرغ را با ورقه های پنیر بپوشانید و درون نان باگتها را با آنها پر کنید روی سطح نان چند برش ایجاد کنید و کمی با اسپری آب روی نان ها بپاشید و با مخلوط پنیر پارمیزان و سیر له شده و جعفری و روغن زیتون و نمک و فلفل روی نان ها را آغشته کنید و با کاغذ فویل بپوشانید و در طبقه وسط ر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه گریل کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها