لقمه پاستای پنیری سرخ شده - خانم کامیار

لقمه پاستای پنیری سرخ شده - خانم کامیار

لقمه پاستای پنیری سرخ شده - خانم کامیار

معرفی برنامه

طرز تهیه لقمه های پاستا با پنیر سرخ شده 951001

پاستا را آبكش كرده و كنار بگذارید. در ظرفی شیر، نصف پنیر موتزارلا، پنیر چدار، پنیرگودا، سس خردل، فلفل سیاه، پاپریكا و نمك را همراه با خامه مخلوط كرده روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و غلیظ شود. در این مرحله قارچ بلانچ شده و پاستا آبكش شده را اضافه كرده حرارت میدهیم تا كمی رطوبت مواد كشیده شود.

خمیر یوفكا را باز كرده 1 قاشق از مواد روی خمیر قرار داده و مطابق اموزش بصورت لقمه می پیچیم. می توان لقمه ها را یا در روغن داغ سرخ كرد و یا می توان با تخم مرغ روی لقمه ها را رومال كرده كنجد پاشیده و كمی روغن روی لقمه ها اسپری كنید كف سینی فر را چرب كرده لقمه ها را در سینی بچینید و در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها