مواد لازم لوبیا پلو نذری برای 100 نفر 950722
برنج 10 کیلو گرم
گوشت گوسفندی 7 کیلو گرم
رب گوجه فرنگی 1200 گرم
لوبیا سبز خرد شده 5 کیلو گرم
پودر گل محمدی 30 گرم
زعفران 2 مثقال
پودر زیره سبز 20 گرم
کره 800 گرم
پودر دارچین 50 گرم
روغن مایع 1 لیتر
پیاز 6 کیلو گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
لوبیاپلو نذری - پنجشنبه 22/7/95
ابتدا تابه را روی حرارت گذاشته و روغن می ریزیم و گوشت ها را اضافه کرده و تفت می دهیم. بعد از آن لوبیاها را که قبلا به صورت بلانچ شده آماده کرده ایم را به گوشت افزوده و با کمی رب تفت می دهیم و بعد پیاز نگینی شده تفت خورده را می افزاییم. حال پودر زیره سبز، زردچوبه، فلفل و نمک و پودر دارچین را اضافه می کنیم و همه را با هم تفت می دهیم. برنج را نیز جداگانه آبکش می کنیم و کمی آن را زنده تر برمی داریم. حال کف قابلمه را ته دیگ می چینیم و یک لایه برنج را روی آن ریخته و بعد لایه ای از مواد گوشتی را می ریزیم و روی آن مقداری پودر گل می پاشیم و بعد لایه های دیگر را به همین ترتیب می ریزیم. در قابلمه را می بندیم تا بخار بدهد و بعد از آن کره یا روغن را به برنج اضافه می کنیم و دیگر نیازی به آب ندارد. در انتها نیز زعفران دم کرده را یک طرف قابلمه روی برنج می ریزیم تا آب آن کشیده شود و بعد از اینکه برنج آماده شد یا آن را با برنج مخلوط می کنیم یا به صورت جداگانه برای تزیین روی برنج استفاده می کنیم.