بیسگویت گردو پنیری - خانم بخشی

بیسگویت گردو پنیری - خانم بخشی

بیسگویت گردو پنیری - خانم بخشی

معرفی برنامه

در ابتدا نمک را به آردمان افزوده و آنرا کناری میگذاریم . سپس کره را داخل ظرفی ریخته و شکر ، پنیر خامه ای و وانیل را به آن اضافه کرده و بمدت یک دقیقه آنها را با همزن میزنیم . بعد آردی را که اول با نمک مخلوط کردیم به مواد قبلی افزوده و مجددا با همزن میزنیم . پس از هم زدن همه مواد خمیر حاصله را در دست جمع میکنیم . حالا یک کاغذ روغنی را روی یک سطح صاف باز کرده و گردوهایی را که ریز خرد کرده ایم بصورت یک مربع مثلا 20 در 20 روی آن میریزیم . بعد خمیری را که در دست جمع کرده ایم بصورت یک رول استوانه ای درآورده و روی گردوها میغلطانیم تا گردوهای خرد شده به خمیر ما بچسبند . حالا این خمیر را بمدت یکساعت در یخچال استراحت میدهیم . بعد از گذشت یکساعت آنرا از یخچال درآورده و با یک چاقوی تیز آنرا بصورت سکه ای یا همان ورقه ورقه برش میزنیم . لازم بذکر است که ضخامت بیسکویتها سلیقه ایست و هر چقدر فاصله برشهایمان نزدیکتر باشد قطر بیسکویت هایمان هم نازکتر خواهد بود . بعد آنها را در سینی فر چیده و پس از قرار دادن دمای فر بر روی 170 درجه سانتیگراد سینی را بمدت 20 دقیقه در فر قرار میدهیم .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها