دکتر نفیسی فوق تخصص جراحی سینه در مورد تغذیه و سرطان صحبت میکنند.
A
A
بسمه تعالی
خانم دکتر نفیسی فوق تخصص سرطان سینه تاریخ: 11/2/1395
ما می توانیم 30% از عوامل سرطان رو پیشگیری کنیم که از جمله آنها تصحیح شیوه زندگی است. به عنوان مثال تصحیح تغذیه افراد. گوشت قرمز از جمله موادی است که استفاده زیاد از آن می تواند به ایجاد سرطان کمک کند. پس در نتیجه باید مصرف گوشت سفید رو افزایش داد. در گوشتهای سفید مثل مرغ باید دقت کرد که از مصرف پوست آن جلوگیری شود. در کنار اینها باید مصرف ماهی رو هم افزایش داد.هر چند مصرف قرص های امگا 3و امگا 6 به جای ماهی بسیار مفید و کمک کننده است. اسید های چرب اشباع شده در کره، روغن جامد و خامه سود زیادی برای بدن ندارد. و همچنین شیر پر چرب.
باید دقت کرد تمام فوایدی که در برای شیر عنوان میشود فقط برای شیر های کم چرب است. چربی که در شیر کم چرب است همان میزان مفید چربی است. چون این چربی توان مهار افزایش سلول سازی را دارد. زیرا علت اصلی سرطان تکثیر بیش از حد یک سلول در هر عضو بدن می باشد. چربی هایی که در روغن های مایع مثل ذرت و آفتاب گردان و نیز چربی هایی که در مغزیجات وجود دارد برای بدن مفید است. مغزیجات دارای پروتئین بالایی هستند. غلاتی مثل سویا، تخم کتان و ذرت نیز برای جلوگیری از سرطان بسیار مفید هستند. تحقیقات نشان میدهد خطر ابتلا به سرطان در دخترانی که در کودکی سویا مصرف نموده اند به شدت کاهش داشته است. از جمله علل افزایش سرطان روده کاهش مصرف سبزیجات ، میوه ها و لبنیات است. پس باید به مصرف بیشتر آنها نیز توجه کرد.