دکتر کرمی متخصص کلیه 950206-

دکتر کرمی متخصص کلیه 950206-

دکتر کرمی متخصص کلیه 950206-

معرفی برنامه

دکتر کرمی متخصص کلیه در مورد بی اختیاری ادرار در افراد صحبت می کنند.

بسمه تعالی
دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری تاریخ 6/2/1395
دفع بی اختیاری ادرار یک بیماری آزار دهنده است . ما چند نوع بی اختیاری ادرار داریم:
1-بی اختیاری که به آن اورژانسی گفته میشود.(فرد کار روزمره را انجام میدهد و ناگهان حالت ادرار برای او ایجاد میشود که اگر خفیف باشد فرد فرصت رفتن به دستشویی را دارد و اگر شدید باشد فرد این فرصت را نخواهد داشت و ادرار می کند.
2- خانم های چاق و کسانی که چندین مرتبه زایمان داشته اند. اینها با صدای بلند خندیدن ، نشستن، سرفه و عطسه کردن و همچنین کار سنگین انجام دادن دچار بی اختیاری ادرار میشوند. که به آن بی اختیاری استرس گفته میشود. در اینجا حالت اورژانس تخلیه نیست بلکه فرد بدون اینکه احساس تخلیه کند فعل ادرار را انجام میدهد.
3- زمانی که ما انسداد در قسمت خروجی ادرار داشته باشیم که علت شایع آن پروستات است و بیشتر در آقایان دیده میشود، که به آن بی اختیاری لبریزی می گویند. اغلب کسانی که در سنین پایین دچار بی اختیاری ادرار میشوند همگی زمینه دارند. مثلا در بچه ها بیماری در بدو تولد است بنام مینگوسل که مادرزادی کلافی در ستون فقرات اینها وجود دارد و این کودکان مثانه هایشان عصبی میشود. یا در خانم های جوان شروع بیماری ام اس با این علامت شروع میشود که در آنها نخاع را درگیر میکند.
یکی دیگر از علل سکته مغزی است. بیماری دیگر اسپاینی می فیدا است که بیشتردر کودکان دیده می شود و این افراد دچار مثانه عصبی می شوند. برای درمان هرکدام باید بدنبال علت و زمینه اصلی رفت و بررسی کامل کرد. بهترین روش برای تشخیص، گرفتن نوار عصبی مثانه است یا تست اورودیامیک، که این روش تکلیف ما را با بیمار روشن می کند. تا 6 سالگی شب ادراری در کودکان طبیعی است اما بالاتر از آن را باید جدی گرفت و پیگیری نمود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها