مشاهده خبر

تعداد بازدید:37

قصه‌ای از زمین، روایتی از فضا در شبکه پایتخت

دو فیلم و یک انیمیشن اعم از «فصل سرد»، «موجود فضایی» و «دیزی کوئوکا، ترسناک‌ترین حیوان دنیا» روزهای پنج‌شنبه و جمعه (۱۱ و ۱۲ تیر)، ساعت ۹ و ۱۳:۳۰ از شبکه تهران پخش می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی شبکه تهران سیما، فیلم تلویزیونی «فصل سرد» به کارگردانی «محسن آقاخان» پنج‌شنبه ۱۱ تیر ساعت ۱۳:۳۰ پخش می‌شود. داستان این فیلم درباره زوجی است که در اثر تصادف با هم آشنا شده و ازدواج می‌کنند. دختر که قبلاً معتاد بوده، این موضوع را از همسرش پنهان می‌کند، اما هنگام وضع حمل، بچه‌شان مرده به دنیا می‌آید و مرد پس از فهمیدن موضوع، با فشار مادرش تصمیم می‌گیرد دوباره ازدواج کند؛ با این حال، ورود یک دختربچه یتیم به زندگی‌شان، آنها را از این تصمیم منصرف می‌کند. «لیلا بوشهری»، «کاظم افرندنیا»، «علی فرحی» و «آرمان فرحی» در این فیلم بازی کرده‌اند.

همچنین انیمیشن سینمایی «دیزی کوئوکا، ترسناک‌ترین حیوان دنیا» به کارگردانی «ریکارد کوسو» جمعه ۱۲ تیر ساعت ۰۹:۰۰ پخش می‌شود. «دیزی» یک کوئوکاست که باید همیشه لبخند بزند؛ چراکه کوئوکاها به لبخندشان مشهورند، اما دیزی دوست دارد در مسابقات ترسناک‌ترین حیوانات شرکت کند. والدینش برای او بلیط شهر سانچوری را می‌گیرند و دیزی در آنجا با «فرانکی»، قهرمان سابق مسابقات، آشنا می‌شود و از او می‌خواهد که به او آموزش دهد.

در ادامه، فیلم سینمایی «موجود فضایی» به کارگردانی «آر راوی کومار» جمعه ۱۲ تیر ساعت ۱۳:۳۰ پخش می‌شود. «تامیز» کشاورز جوانی است که با آلوده کردن زمین مخالف است و محصولاتش کاملاً ارگانیک هستند. از سوی دیگر، «آری» مرد جاه‌طلبی است که روی پروژه به دست آوردن منبع انرژی قدرتمندی به نام «اسپارک» کار می‌کند که می‌تواند تعادل زمین را به هم بزند؛ اسپارک در حقیقت تکه‌ای از سیاره‌ای است که فضایی‌ها روی آن زندگی می‌کنند و به همین دلیل، فضایی‌ها «هارا» را برای به دست آوردن اسپارک به زمین می‌فرستند. در این میان، تامیز و هارا با هم آشنا می‌شوند... «سیواکارتیکیان»، «راکول پریت سینگ»، «شاراد کلکار»، «ایشا کوپیکار»، «کاروناکاران»، «یوگی بابو»، «دیوید براتون دیویس»، «بانوپریا» و «بالا ساراوانان» در این فیلم نقش‌آفرینی کرده‌اند.

آخرین اخبار

جشن میلاد پیامبر(ص) و قزوین جان ایران در مجله «به خانه برمی‌گردیم» بررسی اقدامات فرمانداری تهران و وحدت امت اسلامی در «تهران 20» «پلیس‌های اشتباهی» با ماجراهای واقعی در شبکه تهران بازی‌های کودکانه و قصه‌های آموزشی از قاب شبکه تهران بررسي تخلفات و تصادفات شبانه کامیون‌ها در «شهر امن» بررسی استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها و توسعه پایدار شهرستان قدس در «تهران 20» از واکسن آنفولانزا تا الگوی مصرف روغن در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» از ماجراجویی زنبورها تا پرونده‌های کارآگاهی در شبکه تهران بررسی تأمین کالاهای اساسی و توسعه پایدار شمیرانات در «تهران 20» بیماری کلیوی کودکان، یادگیری زبان و راز سرمایه‌گذاری مطمئن در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» هفته وحدت با طعم طنز و شادی در شبکه تهران بررسی وضعیت استخدامی نیروهای شرکتی و شفاف‌سازی نظام پرداخت در «تهران 20» بررسی تصادفات و تخلفات موتورسیکلت‌سواران در «شهر امن» «به خانه برمی‌گردیم» میزبان پروفسور مریم رزاقی‌آذر؛ پزشک برجسته جهانی بررسی اقدامات آموزش و پرورش و فرمانداری پردیس در هفته دولت روی میز «تهران 20» سلامت مغز، پیشگیری از اعتیاد و راز کسب ثروت در قاب شبکه تهران هم‌نشین خوب و روایتی از شهید اندرزگو در قاب «تا نیایش» شبکه تهران در جمع «خاندان بزرگ ما» استاندار پایتخت مهمان امشب «تهران 20» داستان تغییر مسیر شغلی و الزامات فضای مجازی از قاب «به خانه برمی‌گردیم» تاثیر تخلفات صنوف بر نظم ترافیکی در «شهر امن» از سوگ سامرا تا شادی ظهور؛ ویژه‌برنامه های شبکه تهران در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت مهدی(عج) بررسی سیره حکمرانی رهبر شهید و توسعه فناوری‌های زیستی در «تهران 20» از ساخت یک ربات تا نجات حرم سامرا؛ سه روایت در قاب شبکه تهران بررسی جزئیات کنکور سراسری و کودتای ۲۸ مرداد در «تهران 20» تخلفات پلاک؛ از ناهنجاری ترافیکی تا جرم مشهود در «شهر امن» خونخواهی و انتقام‌جویی امام شهید در کشورهای حوزه مقاومت روی میز «تهران 20» بررسی خونخواهی رهبر شهید و وضعیت بنزین در «تهران 20» مهریه سنگین و بیماری‌های گوارشی کودکان در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» بررسی تخلفات پلاک در «شهر امن»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها