مشاهده خبر

تعداد بازدید:16

راهبرد ایران برای تثبیت وحدت ساحات در «تهران 20»

بررسی راهبرد ایران برای تثبیت «وحدت ساحات» در جبهه مقاومت با محوریت آتش‌بس لبنان و همچنین روایت زندگی و اندیشه‌های شهید سپهبد «علی شادمانی»، موضوع گفت‌وگوی برنامه امشب (۳۰ خرداد) است که از شبکه تهران سیما پخش می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی شبکه تهران سیما، «مجتبی امانی»، سفیر سابق ایران در لبنان، در میز نخست برنامه به بررسی راهبرد ایران برای تثبیت «وحدت ساحات» در جبهه مقاومت و تأکید بر آتش‌بس لبنان به عنوان پیش‌شرط شروع مذاکرات خواهد پرداخت.

در میز دوم برنامه، «یاسر شادمانی»، فرزند شهید سپهبد «علی شادمانی»، به روایت زندگی، اندیشه‌ها و نقش این شهید والامقام به عنوان طراح هندسه دفاعی ایران در نبردهای سرنوشت‌ساز خواهد پرداخت.

برنامه «تهران ۲۰» با تهیه‌کنندگی «محمد علیبازی»، سردبیری «حمید انصاری» و اجرای «ساسان رئیسیان»، «محمدرضا سلمانی»، «پوریا پویا» و «قدسیه صالحی»، با محورهای تخصصی «سیاسی» و «علم و فناوری»، روزهای شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از شبکه تهران سیما پخش می‌شود.

آخرین اخبار

تحلیل مراسم باشکوه تشییع امام شهید و نگاه والای ایشان به مقام زن در «تهران 20» از نوجوانی تا وحدت ملی در مجله عصرگاهی «به خانه برمی‌گردیم» «شهر امن» نقش عابران پیاده در حوادث ترافیکی را بررسی می‌کند «سلام تهران»؛ از پنجره‌ی خانواده تا مسیر کربلا بازخوانی حماسه بدرقه رهبر شهید با حضور استاندار در «تهران 20» سواد رسانه‌ای؛ سپر خانواده در عصر دیجیتال از قاب شبکه تهران معرفی بزرگراه‌های پرخطر پایتخت در «شهر امن» بازخوانی ابعاد بدرقه باشکوه رهبر شهید در «تهران 20» فرهنگ و سلامت خانواده ایرانی در مسیر عصرگاهی «به خانه برمی‌گردیم» «سلام تهران»؛ روایت سلامت، عفاف و استقامت در قاب صبحگاهی روایت‌های سینمایی شبکه تهران؛ از عمارت خانوادگی تا زندان از جوانی جمعیت تا شبکه‌های اجتماعی در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» تقدیر رئیس رسانه ملی از «گفت‌وگوی ویژه مردمی» شبکه تهران / جبلی: این برنامه، مصداق عینی مردمی‌سازی رسانه است بررسی منظومه فکری رهبر شهید در حوزه فناوری از نگاه «تهران 20» برنامه‌ریزی برای مراسم بدرقه آقای شهید ایران در «تهران 20» «باید برخاست»؛ پایان یک وداع، آغاز یک مسیر قصه‌ای از زمین، روایتی از فضا در شبکه پایتخت تمهیدات اسکان و امداد مراسم وداع با «رهبر شهید امت» در «تهران 20» بررسی تمهیدات ترافیکی مراسم وداع با پیکر مطهر رهبر شهید در پایتخت تکنیک‌های شعری و پویش تداوم خدمت به نیت امام شهید در مجله «به خانه برمی‌گردیم» اقدامات اجرایی آموزش و پرورش برای وداع با رهبر شهید در «سلام تهران» بررسی تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در «تهران 20» تشریح اجرای نمایش عاشورایی «درخت گیلاس» در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» تشریح قیام عاشورا و شخصیت شناسی سیدالشهدا از قاب «تا نیایش» سلامت جامعه با مکتب حضرت زینب (س) در «سلام تهران» تشریح آمادگی پایتخت برای تشییع رهبر شهید با استاندار در «تهران ۲۰» از جراحی بسته ستون فقرات تا تربیت عاطفی نوجوانان در مجله «به خانه برمی‌گردیم» میزبانی شبکه تهران از پنج فیلم ایرانی در هفته اول تابستان ساماندهی املاک فاقد سند و گلوگاه‌های انرژی در «تهران 20» از مکتب تاب‌آوری امام سجاد تا سقاخانه‌های شهری در قاب «به خانه برمی‌گردیم»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها