مشاهده خبر

تعداد بازدید:111

در برنامه "چراغ" بررسی می شود

چه کسانی در بحث حجاب کم کاری کردند؟

برنامه تلویزیونی "چراغ" شبکه پنج سیما، این هفته یک شنبه و سه شنبه 23و  25 آبان ماه به بررسی و تحلیل علل بوجود آمدن شرایط نامناسب عفاف و حجاب در کشور می پردازد. 
به گزارش روابط عمومی شبکه پنج سیما، در برنامه پیش روی این سوال مطرح می شود که فارغ از نقش دشمنان داخلی و خارجی در بوجود آمدن شرایط نامناسب عفاف و حجاب در کشور، چه کسانی بیشتر از همه کم کاری و کوتاهی کردند؟
فصل سوم برنامه" چراغ"  که هر هفته یکی از چالشها و مسائل مرتبط با عفاف و حجاب را مورد بررسی قرار می دهد، این هفته با حضور «مهری طالبی دارستانی» بانوی فعال و مددکار اجتماعی ( کارشناس حوزه ی زنان و دانشجوی دکترای مطالعات زنان) و «شمیلا رضایی» وکیل پایه ی یک دادگستری، عضو کمیسیون حمایت از حقوق مادران موضوع  فوق  را تحلیل و تبیین خواهد کرد.
بازپخش برنامه" چراغ" را می توانید روز های دوشنبه و چهارشنبه ساعت 10:15 بیننده باشید و برای شرکت در نظرسنجی برنامه، نظرات و پاسخ های خود را به سامانه پیامکی 10000547  ارسال فرمایید.
 "چراغ" کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیما به تهیه کنندگی مصطفی هیودی و اجرای المیرا سماواتی و با سردبیری محمد حسن زمان وزیری تولید شده است و نعیمه اسلاملو نویسندگی این برنامه را بر عهده دارد.

آخرین اخبار

جشن میلاد پیامبر(ص) و قزوین جان ایران در مجله «به خانه برمی‌گردیم» بررسی اقدامات فرمانداری تهران و وحدت امت اسلامی در «تهران 20» «پلیس‌های اشتباهی» با ماجراهای واقعی در شبکه تهران بازی‌های کودکانه و قصه‌های آموزشی از قاب شبکه تهران بررسي تخلفات و تصادفات شبانه کامیون‌ها در «شهر امن» بررسی استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها و توسعه پایدار شهرستان قدس در «تهران 20» از واکسن آنفولانزا تا الگوی مصرف روغن در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» از ماجراجویی زنبورها تا پرونده‌های کارآگاهی در شبکه تهران بررسی تأمین کالاهای اساسی و توسعه پایدار شمیرانات در «تهران 20» بیماری کلیوی کودکان، یادگیری زبان و راز سرمایه‌گذاری مطمئن در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» هفته وحدت با طعم طنز و شادی در شبکه تهران بررسی وضعیت استخدامی نیروهای شرکتی و شفاف‌سازی نظام پرداخت در «تهران 20» بررسی تصادفات و تخلفات موتورسیکلت‌سواران در «شهر امن» «به خانه برمی‌گردیم» میزبان پروفسور مریم رزاقی‌آذر؛ پزشک برجسته جهانی بررسی اقدامات آموزش و پرورش و فرمانداری پردیس در هفته دولت روی میز «تهران 20» سلامت مغز، پیشگیری از اعتیاد و راز کسب ثروت در قاب شبکه تهران هم‌نشین خوب و روایتی از شهید اندرزگو در قاب «تا نیایش» شبکه تهران در جمع «خاندان بزرگ ما» استاندار پایتخت مهمان امشب «تهران 20» داستان تغییر مسیر شغلی و الزامات فضای مجازی از قاب «به خانه برمی‌گردیم» تاثیر تخلفات صنوف بر نظم ترافیکی در «شهر امن» از سوگ سامرا تا شادی ظهور؛ ویژه‌برنامه های شبکه تهران در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت مهدی(عج) بررسی سیره حکمرانی رهبر شهید و توسعه فناوری‌های زیستی در «تهران 20» از ساخت یک ربات تا نجات حرم سامرا؛ سه روایت در قاب شبکه تهران بررسی جزئیات کنکور سراسری و کودتای ۲۸ مرداد در «تهران 20» تخلفات پلاک؛ از ناهنجاری ترافیکی تا جرم مشهود در «شهر امن» خونخواهی و انتقام‌جویی امام شهید در کشورهای حوزه مقاومت روی میز «تهران 20» بررسی خونخواهی رهبر شهید و وضعیت بنزین در «تهران 20» مهریه سنگین و بیماری‌های گوارشی کودکان در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» بررسی تخلفات پلاک در «شهر امن»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها