مشاهده محتوا

آموزش فیله سوته (غذای ایتالیایی)

 

آمنه محمودی مربی آشپزی/ آموزش فیله سوته (غذای ایتالیایی) 
مواد لازم:

نودل مرغ 400 گرم

سینه مرغ خرد شده 200 گرم

کدوسبز 2 عدد متوسط

فلفل دلمه (سبز، قرمز و زرد) یک عدد

کلم بروکلی 100 گرم

ذرت متوسط یک عدد

پیاز خلالی یک عدد

گشنیز خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری

سس سویا یک قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری

سس باربیکیو یک قاشق غذاخوری

روغن سه تا چهار قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری