آمنه محمودی مربی آشپزی/ آموزش فیله سوته (غذای ایتالیایی)
مواد لازم:
نودل مرغ 400 گرم
سینه مرغ خرد شده 200 گرم
کدوسبز 2 عدد متوسط
فلفل دلمه (سبز، قرمز و زرد) یک عدد
کلم بروکلی 100 گرم
ذرت متوسط یک عدد
پیاز خلالی یک عدد
گشنیز خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری
سس سویا یک قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
سس باربیکیو یک قاشق غذاخوری
روغن سه تا چهار قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری