مشاهده محتوا

شیرین قاتوق گیلانی

مریم اژئر (مربی آشپزی)
آموزش غذای نذری شیرین قاتوق گیلانی

مواد لازم:
ران یا سینه مرغ پخته شده ۴ تکه
آلو قیسی یا ترکیب آلو قیسی و برگه زردآلو ۱۰۰ گرم تفت داده شده
آلو سیاه خورشتی ۱۳۰گرم تفت داده شده
کشمش پلویی ۱۵۰گرم پاک و شسته شده
ادویه جات شامل زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
شکر سرخ یا سیاه به دلخواه یک تا ۳ قاشق چایخوری (جایگزین شکر قهوه ای تیره ملاس دار)
پیاز متوسط ۵ عدد خلالی سرخ شده
آب مرغ ۷۵۰ گرم تا یک لیتر
زعفران به دلخواه
روغن مایع در صورت نیاز دو قاشق سوپخوری