خانم آمنه فولادزاده مربی آشپزی/ آموزش سالاد نیس و سوپ اسپانیایی
مواد لازم :
مواد لازم سالاد نیس (نیسواز) فرانسوی
پیاز ژولین شده
۱۰۰ گرم
لوبیا سبز
۱۰۰ گرم
گوجه گیلاسی دونیم شده
۱۵۰ گرم
کیپر۵۰ گرم
زیتون
۱۰۰گرم
تخم مرغ آبپز
۲ عدد
ماهی انچوی یا تن ماهی
۱۰۰ گرم
سیب زمینی آب پز
۲۰۰گرم
کاهو ترجیحا فرانسوی
۲۰۰ گرم
مواد سس سالاد نیس
سس خردل فرنچ فرانسوی
۲۰ گرم
فلفل سیاه
۱ گرم
سرکه سفید
۲۵ گرم
آب لیمو ترش
۱۰ گرم
آرومات
۱۲ گرم
روغن زیتون
۱۰۰ گرم
مواد لازم سوپ اسپانیایی:
کره ۱۰۰گرم
جو پرک ۳ق غذا خوری
آرد ۲ ق غذا خوری
عصاره مرغ به مقدار لازم
ورمیشل ۱/۲ پیمانه خرد شده
جعفری ساطوری شده ۴ ق غذا خوری
گوجه فرنگی خورد شده ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز زردچوبه به مقدار لازم