خانم مریم اژئر مربی آشپزی/ آموزش اسپاناکوپیتا یونانی
مواد لازم :
برگ اسفناج تازه ۳۵۰ گرم
پنیر فتا ۲۵۰ گرم
پنیر چدار ۵۰ گرم
آویشن یا اورگانو یک قاشق چای خوری
دانه کاج یا گردو خرد و تفت داده شده ۸۰ گرم
خمیر فیلو ۳۰۰ گرم
ژامبون دودی ۱۰۰ گرم ( اختیاری و قابل حذف)
جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری
لیمو ترش یک عدد
تخم مرغ ۴ عدد
روغن زیتون یا کره به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم