خانم بهجویان مربی آشپزی 99/10/15

معرفی برنامه

خانم بهجویان مربی آشپزی / گبولی پلو هرمزگان

مواد لازم:

برنج ٣پ

مرغ ٥٠٠ گرم

نخود ۱ پ

سيب زميني  ٢ عدد

رب گوجه.  ٢-٣ ق س

زعفران  به ميزان لازم

پياز طلايي. به ميزان لازم

ادويه گبولي شامل: زيره سبز،فلفل سياه،دارچين،برگ بو،هل سبز،ميخك ٢تا ٣ ق س

زردچوبه  يك ق س

روغن مايع به ميزان لازم

 

طرز تهیه:

تكه هاي مرغ به همراه فلفل سياه و برگ بو و چوب دارچين و نمك و مقداري آب پخته شده، سپس مرغ از آب مرغ خارج شده و سرخ ميشود و از آب مرغ براي تهيه پلو استفاده ميشود.

در ظرف مناسبي مقداري روغن و ادويه جات شامل دارچين و پودر ليمو و برگ بو و فلفل سياه و زيره و مقداري زردچوبه و پياز سرخ شده تفت خورده و برنج خيس خورده هم اضافه كرده و كمي تفت داده و آب مرغ اضافه شده و پلو دم ميشود.

در يك تابه پياز ، نخود پخته ، رب گوجه كمي تفت داده و مرغ سرخ شده و سيب زميني سرخ شده هم اضافه شده و درب ظرف به مدت ده دقيقه گذاشته تا مواد حشو كمي با هم پخته شود.

در ظرف سرو پلو را كشيده و از مواد حشو روي آن چيده ميشود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها