خانم بهجویان مربی آشپزی / گبولی پلو هرمزگان
مواد لازم:
برنج ٣پ
مرغ ٥٠٠ گرم
نخود ۱ پ
سيب زميني ٢ عدد
رب گوجه. ٢-٣ ق س
زعفران به ميزان لازم
پياز طلايي. به ميزان لازم
ادويه گبولي شامل: زيره سبز،فلفل سياه،دارچين،برگ بو،هل سبز،ميخك ٢تا ٣ ق س
زردچوبه يك ق س
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه:
تكه هاي مرغ به همراه فلفل سياه و برگ بو و چوب دارچين و نمك و مقداري آب پخته شده، سپس مرغ از آب مرغ خارج شده و سرخ ميشود و از آب مرغ براي تهيه پلو استفاده ميشود.
در ظرف مناسبي مقداري روغن و ادويه جات شامل دارچين و پودر ليمو و برگ بو و فلفل سياه و زيره و مقداري زردچوبه و پياز سرخ شده تفت خورده و برنج خيس خورده هم اضافه كرده و كمي تفت داده و آب مرغ اضافه شده و پلو دم ميشود.
در يك تابه پياز ، نخود پخته ، رب گوجه كمي تفت داده و مرغ سرخ شده و سيب زميني سرخ شده هم اضافه شده و درب ظرف به مدت ده دقيقه گذاشته تا مواد حشو كمي با هم پخته شود.
در ظرف سرو پلو را كشيده و از مواد حشو روي آن چيده ميشود.