خانم فاطمه زمان مربی آشپزی/ آموزش شیرینی کاپوچینو
مواد لازم برای شیرینی رویه :
کره نرم ۲۲۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق مرباخوری
آرد سفید ۲۲۵ گرم
پودر نسکافه ۱ ق غ
آب گرم ۱ ق غ
وانیل نصف ق چ
آب و نسکافه رو مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره نرم و پودر قند و وانیل رو با همزن می زنیم تا سبک و پوک شود
بعد نسکافه حل شده رو ریخته و مخلوط می کنیم و بعد آرد و نشاسته رو ریخته و خمیر شلی که به دست میاد رو داخل قیف ریخته با ماسوره به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم
و سینی رو یک ۱۵ دقیقه داخل فر می ذاریم تا بپزن و تهشون کمی طلایی شود
مواد لازم برای خمیر پایه:
کره نرم ۱۲۰ گرم
آرد ۲۲۰ گرم
پودر دارچین نصف ق چ
شکر قهوه ای ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل کمی
بکینگ پودر نصف ق چ
پودر نسکافه ۱ ق غ + ۱ ق غ آب
کره نرم و شکر قهوه ای رو با همزن برقی هم می زنیم تا سبک شود
زرده تخم مرغ و وانیل و اضافه و مخلوط می کنیم.
نسکافه رو در اب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم و باز هم می زنیم و در آخر آرد، پودر دارچین و بکینک پودر رو می ریزیم و خمیر رو جمع کرده بین دو نایلون به قطر ۳ میل پهن می کنیم با کاتر دلخواه قالب میزنیم.
بعد برش ها را برداشته توی سینی فر روی کاغذ روغنی قرار می دهیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر داغ با دمای ۱۶۰ می پزیم تا ته شیرینی کمی طلایی شود