خانم معصومه رامشینی مربی آشپزی/ آموزش شیرینی رزت
آرد ۸۰ گرم
مواد لازم :
آرد برنج ۲۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر شکر ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر پسته یا بادام ۳۰ گرم
سفیده تخم مرغ یک عدد کوچک
شکر ۱۵ گرم
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
کره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
در ظرفی کره شکر و پودر شکر را با همزن زده سپس سفیده را اضافه کرده و بعد کمی هم زده و سپس زرده ها را به همراه گلاب اضافه کنید و سپس آرد برنج و نشاسته ذرت را مخلوط کرده تا خمیری نرم به دست آید خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره رزت روی کاغذ روغنی قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید