خانم آمنه فولاد زاده مربی آشپزی/ آموزش پخت مرغ مندی (مرغ یمنی)
مواد لازم :
مرغ ۴تکه
(مواد مزه دار کردن مرغ)
زعفران دم کرده ۲ق غ
پاپریکا ۱ق م
رب گوجه فرنگی ۱ق م
فلفل سیاه۱٫۲ق م
پودر سیر ۱ق چ
زنجفیل ۱٫۲ق چ
رب انار ۲ق غ
ماست موسیر ۲ق غ
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون ۱٫۴پ
تمامی مواد باهم مخلوط و مرغ در ان به مدت ۵ساعت استراحت میکند
برای پخت برنج
برنج ۴پ
اب ۲٫۵پ
نمک ۱٫۵ق غ
چوب دارچین ۱ تکه
میخک چند عدد
هل + ادویه کاری + ادویه گراماسالا از هر کدام ۱٫۲ق م
زعفران دم کرده ۲ق غ
روغ حیوانی یا کره ۲ق غ
همه مواد برنجی باهم مخلوط میشود
پرک بادام + کشمش + جعفری
برای تزیین
کاغذ روغنی + فویل برای روکش