خانم آمنه کریمی مربی آشپزی 1401/5/12

خانم آمنه کریمی مربی آشپزی 1401/5/12

آموزش فاصولیه غذای نذری کشورهای عربی

معرفی برنامه

خانم آمنه کریمی مربی آشپزی/ آموزش فاصولیه غذای نذری کشورهای عربی

مواد لازم:

لوبیا سفید ۲۰۰گرم

پیازخورد شده ۱عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ۴ق غ

گوشت خورشتی ۲۰۰گرم

پودر لیمو عمانی ۱ق چ

شنبلیله خشک ۱ق غ

روغن به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه‌۱٫۴ق چ

زرد چوبه ۱٫۴ق چ

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا را شسته و به مدت ۱۲ساعت خیس میکنیم و در این مدت چند با اب ان را نیز عوض میکنیم

سپس به طور جداگانه ان را میپزیم

گوشت خورشتی را هم جداگانه کمی تفت میدهیم و میپزیم

برای تهییه سس

ابتدا پیاز را نگینی ریز خورد کرده وسرخ میکنیم و به ان شنبلیه و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو عمانی  را نیز اضافه میکنیم و بعد از تمامی مواد باهم مخلوط میشود و میگذاریم خورشت جا بیافتد

این خورشت را هم میتوانیم با برنج و هم با نان سرو کنیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها