خانم مریم اژئر مربی آشپزی 1401/2/28

معرفی برنامه

خانم مریم اژئر مربی آشپزی/ خورشت شش انداز گیلانی

 

 مواد لازم:

گردو ساییده شده نرم ۱۲۰ گرم

بادنجان نگینی خرد و سرخ شده ۴ عدد متوسط

پیاز داغ نگینی ۲ عدد متوسط

لوبیا کشاورزی یا چیتی پخته شده ۲۰۰ گرم

رب انار ترش یا ملس به میزان لازم

دلار (دلال نمک سبز گیلان) یا ترکیب سبزیجات معطر نعنا، جعفری و گشنیز ساییده شده یک قاشق غذاخوری سرپر در صورت عدم دسترسی به سبزیجات تازه می توان از یک قاشق چایخوری پودر نعنا و یک دوم قاشق چایخوری چوچاق استفاده کرد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آب جوشیده یا استاک مرغ و گوشت یک و نیم پیمانه

پودر گلپر نصف قاشق چایخوری

پودر دارچین نصف قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

 

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها