خانم مریم اژئر مربی آشپزی/ خورشت شش انداز گیلانی
مواد لازم:
گردو ساییده شده نرم ۱۲۰ گرم
بادنجان نگینی خرد و سرخ شده ۴ عدد متوسط
پیاز داغ نگینی ۲ عدد متوسط
لوبیا کشاورزی یا چیتی پخته شده ۲۰۰ گرم
رب انار ترش یا ملس به میزان لازم
دلار (دلال نمک سبز گیلان) یا ترکیب سبزیجات معطر نعنا، جعفری و گشنیز ساییده شده یک قاشق غذاخوری سرپر در صورت عدم دسترسی به سبزیجات تازه می توان از یک قاشق چایخوری پودر نعنا و یک دوم قاشق چایخوری چوچاق استفاده کرد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب جوشیده یا استاک مرغ و گوشت یک و نیم پیمانه
پودر گلپر نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری