فوت و فن آشپزی با ملاحت کامیار

فوت و فن آشپزی با ملاحت کامیار

غذا های ایرانی یکی از خوش طعم و عطر ترین غذا ها هستند به این علت که برای طبخ آن ها از ادویه های مخصوص استفاده می شود. انواع پلو از جمله لوبیا پلو، باقالی پلو، عدس پلو جزو غذاهای خوشمزه ایرانی هستند که اگر در تهیه آن ها از ادویه های تازه و با کیفیت استفاده شود می تواند طعم شگفت انگیزی به غذا بخشیده و علاوه بر آن طبع سرد برنج را با طبع گرمی که دارند معتدل نمایند.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها