خانم حوریه یوسفی مربی آشپزی 1401/2/19

معرفی برنامه

خانم حوریه یوسفی مربی آشپزی/ نان کامپاین غلات

 

آرد600گرم

آرد جو 100گرم

آرد چاودار 50گرم

نمک10گرم

شکر20گرم

مخمر12گرم

آب300میلی لیتر

شیر خشک 20گرم

کره یا روغن مایع 50گرم

جو پرک 

مغز تخم آفتابگردان

کنجد سفید و سیاه

مغز تخم کدو 

تخم کتان

دانه چیا

کلا 1پیمانه

 

همه مواد خشک درترکیب می‌کنیم و بعد کره به همراه آب را به تدریج افزوده به مدت15دقیقه ورز میدهیم با دست و در نهایت غلات را افزوده و30دقیقه استراحت اولیه

بعد فرم دهی 65دقیقه استراحت 

و در دمای گرم و مرطوب 

دمای پخت180درجه سانتی گراد 

بمدت 20دقیقه پخت شود

 

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها