خانم حوریه یوسفی مربی آشپزی/ نان کامپاین غلات
آرد600گرم
آرد جو 100گرم
آرد چاودار 50گرم
نمک10گرم
شکر20گرم
مخمر12گرم
آب300میلی لیتر
شیر خشک 20گرم
کره یا روغن مایع 50گرم
جو پرک
مغز تخم آفتابگردان
کنجد سفید و سیاه
مغز تخم کدو
تخم کتان
دانه چیا
کلا 1پیمانه
همه مواد خشک درترکیب میکنیم و بعد کره به همراه آب را به تدریج افزوده به مدت15دقیقه ورز میدهیم با دست و در نهایت غلات را افزوده و30دقیقه استراحت اولیه
بعد فرم دهی 65دقیقه استراحت
و در دمای گرم و مرطوب
دمای پخت180درجه سانتی گراد
بمدت 20دقیقه پخت شود