خانم وحیده زمانی مربی آشپزی/ سالاد فاهیتا مرغ
نان ترتیلا به میزان لازم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
پیاز ۱عدد
ادویه ها شامل: پاپریکا،زیره سبز ،فلفل قرمز،پودر سیر،اورگانو،فلفل سیاه
از هرکدام ۱/۲ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
سیر رنده شده ۲حبه
گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون به میزان لازم
کاهو خرد شده به میزان لازم
روش تهیه:
نان ترتیلا را داخل قالب مورد نظر گذاشته و به شکل کاسه فرم دهید.
داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۶_۵دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ و ترد شود سپس ادویه ها را ترکیب کنید.
سیر رنده شده،دو قاشق سوپخوری روغن زیتون، نیمی از ادویه ها و گشنیز خرد شده را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
سپس سینه مرغ نواری خرد شده را با آن مزه دار کرده و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.
در تابه مقداری روغن ریخته مرغ های مزه دار شده را در آن تفت دهید پیاز و فلفل دلمه ایی نواری خرد شده را در تابه دیگری با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
کاهو را با مقداری روغن زیتون آب لیموترش تازه و مقداری از ادویه ها مزه دار کرده و داخل کاسه های نان مقداری کاهو ریخته و از موادمرغ روی آن بریزید.