خانم وحیده زمانی مربی آشپزی 1400/11/20

معرفی برنامه

خانم وحیده زمانی مربی آشپزی/ سالاد فاهیتا مرغ

نان ترتیلا   به میزان لازم

سینه مرغ   ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی    ۲ عدد

پیاز  ۱عدد

ادویه ها شامل: پاپریکا،زیره سبز ،فلفل قرمز،پودر سیر،اورگانو،فلفل سیاه

از هرکدام ۱/۲ قاشق سوپخوری

نمک  به میزان لازم 

سیر رنده شده  ۲حبه

گشنیز خرد شده  ۲ قاشق سوپ خوری

روغن زیتون  به میزان لازم 

کاهو خرد شده   به میزان لازم

 

روش تهیه:

نان ترتیلا را داخل قالب مورد نظر گذاشته و به شکل کاسه فرم دهید.

داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۶_۵دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ  و ترد شود سپس ادویه ها را ترکیب کنید.

سیر رنده شده،دو قاشق سوپخوری روغن زیتون، نیمی از ادویه ها و گشنیز خرد شده را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

سپس سینه مرغ نواری خرد شده را با آن مزه دار کرده و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.

در تابه مقداری روغن ریخته مرغ های مزه دار شده را در آن تفت دهید پیاز و فلفل دلمه ایی نواری خرد شده را در تابه دیگری با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

کاهو را با مقداری روغن زیتون آب لیموترش تازه و مقداری از ادویه ها مزه دار کرده و داخل کاسه های نان مقداری کاهو ریخته  و از موادمرغ روی آن بریزید.

 

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها