آقای محسن پاکروان مربی آشپزی 1400/11/12

آقای محسن پاکروان مربی آشپزی 1400/11/12

چیکن کوردن بلو با سس تارتار

معرفی برنامه

آقای محسن پاکروان مربی آشپزی/ چیکن کوردن بلو با سس تارتار

 

مواد لازم

سینه ی مرغ ۳عدد

کالباس ۹۰گرم

پنیر پیتزا یا ورقه ای ۶۰گرم

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

تخم مرغ ۳عدد

آرد سفید ۱۰۰گرم

آرد سوخاری ۱۰۰گرم

روغ برای سرخ کردن

 

مواد لازم برای سس تارتار

مایونز ۲۰۰گرم

فلفل دلمه ای کوچک ۱عدد

پیاز چه ۲عدد

جعفری ۵۰ گرم

هویج یک عدد کوچک

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها