خانم شبنم مدیر دهقان مربی آشپزی 1400/10/28

معرفی برنامه

خانم شبنم مدیردهقان مربی آشپزی / ساوارین پنیری

مواد لازم

 شیر یک دوم پیمانه

 شکر ۱ قاشق مربا خوری

مخمر فوری ۱ قاشق چایخوری

پیاز کوچک یک عدد

سینه مرغ نگینی خرد شده ۱۵۰ گرم

 آرد ۱۰۰ گرم

شیرخشک یک قاشق سوپخوری

 تخم‌مرغ یک عدد 

پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

 پنیر چدار ۵۰ گرم

 پودر سوخاری یک قاشق سوپ خوری

 ماست یک قاشق سوپخوری

 رب یک قاشق مرباخوری 

سس گوجه یک قاشق مرباخوری

 جعفری یک قاشق سوپخوری

 نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

 ابتدا شیر ولرم و شکر را مخلوط کنید و مخمر را به آن اضافه و مخلوط کنید  و چند دقیقه کنار بگذارید

پیاز رد شده نگینی را کمی تفت دهید سپس

سینه مرغ راکه نگینی ریز خرد کرده اید ضافه کنید وبه همراه ادویه و نمک و پودر سیر کمی تفت دهید. 

درون ظرف دیگری تخم مرغ را کمی با مفتول سیمی هم بزنید سپس ماست، کره ذوب شده و پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید در حد مخلوط شدن .

 نمک، فلفل و سس گوجه، پنیر چدار و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مجدداً در حد مخلوط شدن هم بزنید 

در آخر آرد، شیر خشک و پودر سوخاری و سینه مرغ تفت داده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود مواد را درون قالب چرب شده بریزید

 کمی از سر قالب خالی باشد روی قالب را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا کمی پف کند وبعد درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته شود بعد از خنک شدن با پنیر خامه ای زده شده و یا پوره سیب زمینی تزیین کنید

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها