آقای حسام همدانی مربی آشپزی/ بریونی مرغ هندی
مواد لازم :
سینه مرغ 2 عدد
برنج باسماتیک 2
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
پیاز قرمز 3 عدد
عصاره زنجبیل به مقدار لازم
گرام ماسالا 2 ق غ
فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
کره حیوانی
حل سبز
میخک
فلفل دلمه یا پاپریکا
سیر
گوجه فرنگی
دارچین
تخم گشنیز
زعفران
گشنیز و جعفری تازه
جز بویا
زیره
فلفل سبز تازه
ماست پر چرب
نمک
طرز تهیه : پیاز را به همراه کره حیوانی و روغن ناهمگون تفت میدهیم تا سبک شود و بعد به آن عصاره زنجبیل را اضافه میکنیم و به همراه رب تفت میدهیم ، کم کم همه ادویه هارا اضافه میکنیم . غذا که جا افتاد و این سس غلیظ شد سیر را به آن اضافه میکنیم و مرغ را به همراه ماست به مواد سس اضافه میکنیم و بعد میگذاریم تا جا بیفتد . در طرف دیگر برنج باسماتیک را دم میکنیم . از آب برنج باسماتیک برای آب خوراک مرغ استفاده میکنیم .