آقای حسام همدانی مربی آشپزی 1400/10/25

معرفی برنامه

آقای حسام همدانی مربی آشپزی/ بریونی مرغ هندی

مواد لازم :

سینه مرغ 2 عدد

برنج باسماتیک 2

رب گوجه فرنگی  2 ق غ

پیاز قرمز 3 عدد

عصاره زنجبیل به مقدار لازم

گرام ماسالا 2 ق غ

فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

کره حیوانی

حل سبز

میخک

فلفل دلمه یا پاپریکا

سیر

گوجه فرنگی

دارچین

تخم گشنیز

زعفران

گشنیز و جعفری تازه

جز بویا

زیره

فلفل سبز تازه

ماست پر چرب

نمک

طرز تهیه : پیاز را به همراه کره حیوانی و روغن ناهمگون تفت میدهیم تا سبک شود و بعد به آن عصاره زنجبیل را اضافه میکنیم و به همراه رب تفت میدهیم ، کم کم همه ادویه هارا اضافه میکنیم . غذا که جا افتاد و این سس غلیظ شد سیر را به آن اضافه میکنیم و مرغ را به همراه ماست به مواد سس اضافه میکنیم و بعد میگذاریم تا جا بیفتد . در طرف دیگر برنج باسماتیک را دم میکنیم . از آب برنج باسماتیک برای آب خوراک مرغ استفاده میکنیم .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها