آقای محسن پاکروان مربی آشپزی 1400/10/20

معرفی برنامه

آقای محسن پاکروان مربی آشپزی/ برگر بادمجان

مواد لازم

بادمجان دلمه ای ۲عدد

تخم مرغ ۳عدد

آرد سوخاری ۶۰گرم

آرد سفید ۵۰گرم

نمک و فلفل و پودر سیر و تخم گشنیز پودر شده به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

نان برگر۵عدد

گوجه و کاهو و خیارشور و پیاز

 

طرز تهيه:

در ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت ورقه ای برش میدهیم

تخم مرغها را شکسته و با همزن هم میزنیم و داخل آنها نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم

کمی از ادویه ها را به هر دو آرد سوخاری و سفید اضافه میکنیم

بادمجانها ی ورقه شده را ابتدا درهم مرغ سپس آرد سفید و دوباره تخم مرغ و سپس آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ سرخ میکنیم

در انتها با قرار دادن در نان برگر با سایر سبزیجات آنرا سرو میکنیم

 

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها