خانم راضیه احدی مربی آشپزی 1400/9/2

معرفی برنامه

خانم راضیه احدی مربی آشپزی / کلوچه فومنی

کلوچه فومن

آرد             ۳۰۰ گرم

مایه خمیر    یک دوم ق چ

بیکینگ پودر   ۱ ق چ

شکر               ۳۵ گرم

کره                ۳۵ گرم

روغن مایع      ۳۵ گرم

تخم مرغ        ۱ عدد

شیر                ۱۰۰ میلی لیتر

مواد میانی 

آرد                  ۱۰۰ گرم

شکر                ۷۵ گرم

کره یا روغن     ۷۵ گرم

گردو                ۷۰ گرم

دارچین             ۱ ق چ

هل                   ۱/۲ ق چ

جوزهندی          ۱/۸ ق چ

 

طرز تهیه خمیر

آرد ،مایه خمیر،بیکینگ پودر، و شکر را با هم مخلوط کنید سپس روغن مایع و کره را اضافه کنید پس از مخلوط شدن  تخم مرغ و کمی وانیل را اضافه کرده پس از مخلوط شدن  شیر را اضافه کرده تا خمیر جمع شود .( خمیررا خیلی شل نگیرید) سپس رو خمیر را بپوشانید بمدت  ۲۰ دقیقه استراحت داده؟.در این فاصله مواد میانی را آماده کنید .تمام مواد باهم مخلوط شود .خمیرمانند میشود سپس به گلوله های ۴۰ گرمی درآورده کنار گذاشته و خمیر هم به چونه های ۸۰ گرمی؟در آورید و سپس یکی یکی خمیر را داخل دست بازکرده از مواد میانی داخل آن گذاشته و کاملا زیر انرا بسته ود سینی قرار دهید پس از پرشدن سینی مهر را داخل آرد زده و روی چونه ها کاملا فشار داده تا خمیر کاملا پهن شود  و رومال زده و روی ان خشخاش یا خاک شیر یا کنجد پاشیده و در فر از قبل گرم شده ۲۴۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ دقیقه یا تازمانیکه کلوچه ها کاملا رنگ عوض کند  قرار دهید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها