خانم مهشاد احمدی مربی آشپزی 1400/8/26

معرفی برنامه

خانم مهشاد احمدی مربی آشپزی / چیز کیک فانتزی

چیز کیک فانتزی

مواد خمیر پایه:

آرد  ۵۰۰ گرم

پودر شکر ۱۰۰ گرم

کره به دمای محیط رسیده ۲۵۰ گرم

آب ۴ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

 

مواد پنیری:

پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم

پودر شکر ۱۵۰ گرم

خامه صبحانه  ۱۲۵ گرم

تخم مرغ ٣عدد

وانیل مایع  ۱ قاشق چایخوری

آرد  ۱ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع   ۲ قاشق غذاخوری

 

مواد رویه:

شکلات سفید  ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه  ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه ی خمیر پایه:
تمامی مواد را داخل کاسه ی همزن ریخته و مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. خمیر بدست آمده  را در کیسه ی فریزر گذاشته و بمدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند.
سپس مقداری از خمیر را در قالب  قرار داده و با دست فرم میدهیم.

طرز تهیه ی مواد میانی:
پنیرخامه ای ،پودر شکر و وانیل  را با همزن میزنیم ، حالت کرمی که گرفت تخم مرغها را یکی ، یکی اضافه میکنیم
سپس آرد و نشاسته ذرت و در انتها روغن را اضافه کرده و در حد یکدست شدن مواد با همزن میزنیم.
مواد پنیری را  روی خمیر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد ، بمدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پخت و خنک شدن ، برای رویه ی چیز کیک ،گاناش ریخته و با میوه ی فصل تزیین میکنیم.

طرز تهیه گاناش برای رویه ی چیز کیک:
شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده ، خامه را کمی حرارت میدهیم تا گرم شود (نباید بجوشد) و به شکلات اضافه میکنیم ، رنگ دلخواه را اضافه کرده و با بلندر میزنیم تا یکدست شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها