خانم پریناز گل آور مربی آشپزی 1400/8/19

معرفی برنامه

خانم پریناز گل آور مربی آشپزی / آموزش کیک شربتی

مواد اولیه:

تخم مرغ پنج عدد 

شير يك چهارم پيمانه 

ماست يك پيمانه 

ارد سه پيمانه سر پر 

روغن مايع يك پيمانه سرخالي 

زعفران غليظ دو قاشق سوپخوري 

هل يك قاشق چاي خوري 

شكر يك پيمانه 

وانيل يك هشتم قاشق چاي خوري 

براي شريت 

شكر دو پيمانه 

اب يك ونيم پيمانه 

زعفران به ميزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغها را همراه هل ، وانيل، زعفران دم كرده وشكر خوب هم بزنيد تا حجم ان دو براير شود.

سپس روغن مايع را اضافه كرده سه دقيقه هم بزنيد وبعد ماست يا شير را اضافه كرده يك دقيقه هم بزنيد ودر اخر ارد وبيكنگ پورد را سه بار الك كرده اضافه ميكنيد ودر قالبي كه چوب كرده ريخته در فر ١٨٠ درجه كه يك ربعدجلوتر روشن كردين طبقه وسط به مدت ٤٥ الي ٦٠ دقيقه بپزين. بعد از ده دقيقه كه از فر خارج ميكنيد برس ميزنيد وبعد شربت ولرم را روي ان ميريزين

براي شربت هم ابجوش وشكر را همزده وروي حرارت ميگذاريم به محض اينكه حوش امد خاموش كرده زعفرون ميريزيم.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها