آقای پرویز مقدم زنجان مربی آشپزی 1400/8/18

آقای پرویز مقدم زنجان مربی آشپزی 1400/8/18

جوجه کباب مکزیکی با سالاد سالسا

معرفی برنامه

آقای پرویز مقدم زنجان مربی آشپزی / جوجه کباب مکزیکی با سالاد سالسا

مواد لازم:

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

رب گوجه   ۱ق غ

سس کچاپ تند     ۲ق غ

فلفل قرمز و سیاه   ۱ق چ

پودر تخم گشنیز   نصف ق چ

پودر سیر     نصف ق چ

پاپریکا    نصف ق چ

فلفل پرک  نصف ق چ

آب لیموترش    ۲ ق غ

پیاز متوسط    ۱ عدد

روغن مایع ۳ ق غ

 

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

ابتدا داخل ظرف رب گوجه و سی کچاپ را اضافه میکنیم سپس فلفل قرمز و سیاه ،پودر تخم گشنیز،پودر سیر ،پاپریکا،فلفل پرک و آب لیموترش را اضافه کرده حسابی مخلوط میکنیم تا سس یکدستی بدست آید و در آخر نمک بمیزان لازم به همراه روغن زیتون یا روغن سالاد اضافه شده و مجدد مخلوط میکنیم ،سینه های مرغ را بصورت مکعبی یا مربع برش می‌زنیم و داخل مواد سس میریزیم درب آن را می‌بندیم و حداقل دو ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مرغها حسابی مزه دار شوند ،و در نهایت جوجه های مزه دار شده را به سیخ های چوبی که از قبل خیس کرده ایم می‌کشیم و داخل تابه چدنی یا تفلونی گریل میکنیم و یا میتوانیم به سیخ فلزی بکشیم و روی منقل زغالی یا گازی کباب کنیم

 

 

سالاد سالسای مکزیکی

مواد لازم:

گوجه ۲ عدد

خیار ۲ عدد

گشنیز خرد شده ۲ ق غ

سیر یک حبه

پیاز متوسط قرمز ۱ عدد

ذرت پخته نصف پیمانه

سس مایونز و پنیر فتا به مقدار لازم

آب لیمو ترش ۱ق غ

نمک و فلفل به میزان دلخواه

 

طرز تهیه سالاد سالسای مکزیکی دو عدد گوجه فرنگی را برش زده و قسمت داخل گوجه را جدا میکنیم (گوشت گوجه ) و قسمت های سفت آن را نگینی خرد میکنیم حالا دو عدد خیار را به شکل نگینی خرد کرده و به همراه گشنیز خرد شده ریز ،پیاز متوسط قرمز نگینی به گوجه ها اضافه میکنیم و یک حبه سیر استوری شده را اضافه کرده و بعد نصف پیمانه ذرت پخته شده اضافه میکنیم تا اینجای کار اصلا مواد را مخلوط نمیکنیم ( چون زیاد مخلوط کردن باعث آب انداختن مواد میشود ) حالا یک تا دو ق غ سس مایونز به همراه آب لیمو ترش و نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و همه مواد را به آرامی باهم مخلوط میکنیم و در آخر پنیر فتا یا هر پنیر مورد ذائقه خرد شده اضافه میکنیم و کنار کباب یا سایر غذاها سرو میکنیم (میشود بجای مایونز از ماست چکیده استفاده کرد)

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها