خانم وحیده زمانی مربی آشپزی / شله مشهدی
مواد لازم:
گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
پیاز: ۴ عدد
ماش، نخود، لوبیا سفید ،لوبیا چیتی
ازهرکدام: ۱۵۰ گرم
بلغور گندم: ۳۰۰ گرم
برنج نیم دانه : ۱۵۰ گرم
پودر ریشه جوز هندی: ۱ ق چ
فلفل سیاه: به میزان لازم
دارچین: ۱ ق چ
پودر زنجبیل: ۱ ق چ
هل ساییده شده:۱ق چ
نمک: ۱ ق چ
گلاب ۱/۴پیمانه
خورش قیمه: به میزان لازم
طرزتهیه:
گوشت را به همراه پیاز و کمی نمک وفلفل بپزید سپس ریش ریش کنید. درقابلمه ای حبوبات را بپزید سپس بلغور گندم و برنج را اضافه کنید ادویه ها را با مقداری آب گوشت مخلوط کرده وبه آش اضافه کنید و مدام هم میزنید.
وقتی کاملا لعاب انداخت گوشت را اضافه کرده و مدام هم بزنید.
نیم ساعت آخر پخت گلاب را اضافه کنید وآش را دم بگذارید با حرارت بسیار پایین.
آش را در ظرف موردنظر ریخته سپس مقداری خورش قیمه را روی آن بریزید.