خانم بهجویان مربی آشپزی 1400/2/30

معرفی برنامه

خانم بهجویان مربی آشپزی / متنجون (مرغ گیلانی)

مواد لازم:

مرغ ۴ تکه

گردو ۳۰۰ گرم

رب انار  ۱تا ۲ق غ

رب گوجه فرنگی ۱ق غ

پیاز متوسط ۱ عدد

کشمش پلویی ۱۰۰ گرم

قیسی ۲۰۰ گرم

آب انار نصف پیمانه( در صورت دلخواه)

شکر ۳ ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر به میزان لازم

 

طرز تهیه:

در ظرف مناسب کمی روغ ریخته و پیاز رنده شده را تفت داده و گردوی چرخ شده را افزوده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه سپس رب گوجه و رب انار هم اضافه کرده و در این مرحله در صورت دلخواه آب انار اضافه شده یا آب. مرغها با فلفل و زردچوبه مزه دار شده و سرخ میشود و به خورشت در حال پخت افزوده میگردد. وقتی خورش به قوام رسید کشمش و قیسی تفت داده را به غذا اضافه کرده و در مراحل آخر پخت شکر و گلپر مزه این خورشت را تکمیل خواهد کرد.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها