خانم بهجویان مربی آشپزی 99/11/13

معرفی برنامه

خانم بهجویان مربی آشپزی / شارومای مرغ لبنانی

مواد لازم:

سینه مرغ ۲عدد

سیر ۱ حبه

روغن زیتون ۳ ق غ

پودر زیره سبز نصف ق چ

پودر تخم گشنیز نصف ق چ

پاپریکا یک ق چ

نمک و فلفل و رنده پوست لیمو به میزان لازم

نان پیتا ۴عدد

سیب زمینی سرخ کرده و خیارشور به میزان لازم

 

مواد لازم برای سس سیر:

نشاسته ذرت یک چهارم پ

سیر ۳حبه

ابلیموی تازه یک ق غ

روغن زیتون یک ق غ

آب سرد یک سوم پیمانه

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سینه های مرغ را به صورت نواری برش داده و با سیر ، روغن زیتون، رنده پوست لیمو، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، نمک و فلفل مزه دار میکنیم و به مدت شش ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس مرغها در تابه ای مناسب تفت داده میشود.

برای تهیه سس، ابتدا در ظرف مناسب نشاسته ذرت به همراه یک پیمانه آب حل شده و روی حرارت قرار گرفته تا نشاسته به حالت فرنی سفت شده و و پس از خنک شده در دستگاه بلندر با سه حبه سیر ، ابلیمو، روغن زیتون، نمک و آب سرد مخلوط میشود تا به سس تبدیل شود...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها