مشاهده محتوا

چیکن کرانچی

خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی/ چیکن کرانچی

موادلازم:

سینه مرغ ۱ عدد د

پیاز داغ ۴ ق غ

زردچوبه کمی

عصاره مرغ ۱ عدد

جعفری گشنیز  ساطوری  ۳ ق غ

پنیر چدار رنده شده ۱/۲پیمانه

سیر ۲حبه

کره نرم شده ۲۵گرم

نمک فلفل اویشن مقداری

تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد

موادرومال

تخم مرغ ۲عدد

آرد سفید۱پیمانه

پودرسوخاری۱پیمانه

 

مرغ رانگینی کنید وبه همراه  پیاز داغ ادویه ها تفت داده کمی پخته شود همه مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته تا خمیری شود

داخل یخچال کمی استراحت داده تا منسجمتر شود

سپس ب کمک کیسه فریزر فرم داده داخلشون چوب بستنی بزنین

یا از قالبهای سایز کوچک قالب بستنی استفاده کنید

یا هرطرحی که دوست دارید به خمیر بدهید وسپس

داخل فریزر گذاشته تا کمی یخ بزند از قالب خارج کرده

سپس درون آرد سفید بغلطانید و در تخم مرغ زده و درآخر درون پودرسوخاری بغلطانید و

داخل روغن داغ در حد ۱ تا۲دقیقه قرار دهید

تاسرخ شود دقت کنید که سریع طلایی میشود

موفق باشید