خانم مریم صرافها مربی آشپزی/ شیرینی سابله قهوه
مواد لازم :
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
تخم مرغ کامل ۱ عدد
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
وانیل کمی
نشاسته ذرت ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۸۰ گرم
مواد لازم رومال شیرینی:
پودر قهوه ترک یا نسکافه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تزیین:
کنجد بوداده یاپودر پسته به مقدار لازم
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱-کره و پودر قند را با همزن بزنید تا پوک شود شود
۲-تخم مرغ و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و بزنید
۳-نشاسته ذرت را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید
۴-بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و خمیر را با دست جمع کنید
۵-خمیر را با وردنه باز کرده قالب بزنید
۶-مواد رومال را باهم مخلوط کرده با قلمو روی شیرینی بمالید و با خلال دندان روی آنها را خط بیندازید
۷-سینی را کمی چرب کنید شیرینیها را داخل سینی چیده داخل فر در طبقه وسط با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد.
۸-بعد از سرد شدن دور تا دور شیرینی را در عسل رقیق بزنید و در کنجد بوداده یا پسته ویا مغز دلخواه خورد شده بغلتانید
طرز تهیه رومال شیرینی:
پودر قهوه ترک یا نسکافه را از الک حریر رد کنید سپس زرده تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و با چنگال خوب مخلوط کنید.