مشاهده محتوا

شیرینی سابله قهوه

خانم مریم صرافها مربی آشپزی/ شیرینی سابله قهوه

مواد لازم :

کره ۱۲۵ گرم

 پودر قند ۹۰ گرم

تخم مرغ کامل ۱ عدد

بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری

وانیل کمی

 نشاسته ذرت ۸۰ گرم

 زرده تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۲۸۰ گرم

مواد لازم رومال شیرینی:

پودر قهوه ترک یا نسکافه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ یک عدد

شیر یک قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تزیین:

 کنجد بوداده یاپودر پسته به مقدار لازم

عسل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱-کره و پودر قند را با همزن بزنید تا پوک شود  شود

 ۲-تخم مرغ و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و بزنید

۳-نشاسته ذرت را اضافه کرده و کمی مخلوط  کنید

۴-بکینگ پودر  و آرد را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و خمیر را با دست جمع کنید

۵-خمیر را با وردنه باز کرده قالب بزنید

۶-مواد رومال را باهم مخلوط کرده با قلمو روی شیرینی بمالید  و با خلال دندان روی آنها را خط بیندازید

۷-سینی را کمی چرب کنید شیرینیها را داخل سینی چیده داخل فر در طبقه وسط با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه  بپزد.

 ۸-بعد از سرد شدن دور تا دور شیرینی را در عسل رقیق بزنید  و در کنجد بوداده یا پسته ویا مغز دلخواه خورد شده بغلتانید

طرز تهیه رومال شیرینی:

 پودر قهوه ترک یا نسکافه را از الک حریر رد کنید سپس زرده تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و با چنگال خوب مخلوط کنید.