مشاهده محتوا

بت هواری سیستانی

آقای محسن پاکروان مربی آشپزی / بت هواری سیستانی

مواد لازم:

برنج ۳پیمانه

میگو ۳۰۰گرم

زرد چوبه یک قاشق چایخوری

گرام ماسالا یک قاشق چایخوری

پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری

پودر زیره یک قاشق چایخوری

فلفل سبز ۳ عدد

پیاز ۱عدد متوسط

نمک به میزان لازم

گشنیز خرد شده ۲۰۰گرم

روغن ۱۰۰گرم

 

طرز تهیه:

 ابتدا پیاز رو تفت میدیم سیر رو اضافه میکنیم و تفت میدیم میگوها رو اضافه میکنیم و سایر ادویه ها رو به موادمون اضافه میکنیم و مقدار کمی آب برای تکمیل پخت میریزیم در ظرف دیگر برنج و گشنیز رو دانه گیری میکنیم و بعد مخلوط میکنیم تا پخت انجام بشه