مشاهده محتوا

حلوای ضیابری

خانم مریم ذکی زاده مربی آشپزی

مواد لازم :

آرد برنج  ۵۰۰ گرم

شکر   ۲۵۰ گرم

آب  ۱/۲ پیمانه

کره  ۱۰۰  گرم

جوهر لیمو ۱/۲ ق چ 

مغزگردو آسیاب شده  به میزان دلخواه 

پودر زنجبیل ۱ ق س 

پودر هل ۱ ق س 

پودر زیره ۱ ق س

پودر شکر ۳ ق غ

 

طرز تهیه:

 شکر و اب را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود جوهر لیمو را هم اضافه و حرارت را خاموش می کنیم

ارد برنج‌را روی حرارت خوب  با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی ارد گرفته شود

کره حیوانی را ذوب و یکدست و روان کرده 

مغز گردو و ادویه ها را(پودرهای زنجبیل ،هل،زیره)را با یک ق غ ارد تفت داده شده و دو ق غ کره مخلوط کرده تا کمی منسجم شود و کنار میگذاریم

ارد را در ظرف گودی ریخته شهد داغ و کره ذوب شده را کم  کم اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود،خمیر را خوب ورز میدهیم و سپس سطح کار رابا  ارد برنج تفت داده شده ارد پاشی کرده و خمیرها را به اندازه نارنگی کوچک برداشته و با کمک وردنه به نازکی نان لواش باز کرده مواد میانی را در وسط خمیر باز شده ریخته و دوطرف خمیر را روی مواد میانی برمیگردانیم و از سمت پایین تا میزنیم و به شکل مربع در می اوریم .