مشاهده محتوا

نان بریوش

خانم مرضیه سریزدی مربی آشپزی آموزش نان بریوش

شير گرم: ۲۵۰ ميلى ليتر( يك ليوان پر)

كره ٥٠ گرم

روغن مايع ٢ ق غ

تخم مرغ : ١ عدد 

شكر : ۱۰ گرم (يك قاشق سوپخورى)

مايه خمير : ۱۰ گرم (يك قاشق سوپخورى)

آرد : ٥٠٠ گرم

نمك : ۱ قاشق چايخورى

مواد ميانى به دلخواه (گوشت و پنير و...)

مواد رومال : زرده تخم مرغ + كنجد )

طرز تهيه:

در ظرفى آرد و نمك ، خمير مايع و شكررا مخلوط  كرده سپس . تخم مرغ رو خوب با چنگال بزنيد و همراه كره و روغن اضافه كرده. و در آخر شير را اضافه ميكنيم

خمير را خوب ورز دهيد و در ظرف چرب شده يك ساعت استراحت دهيد( تا زمانى كه حجمش 2 يا 3 برابر شود).

سپس خمير را به چونه هاي ١٢٠ گرمي تقسيم كرده و با وردنه صاف ميكنيم و از مواد مياني داخلش گذاشته و ميپيچيم سپس استراحت دوم ميدهيم بمدت ٣٠ دقيقه بعد رومال زده ودر فر ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ دقيقه ميگذاريم