مشاهده محتوا

کراکت بال مرغ با سس باربیکیو

نجمه راسی مربی آشپزی / کراکت بال مرغ با سس باربیکیو


مواد لازم:
سیب زمینی  پخته شده ۵۰۰ گرم
جوز هندی ۱/۲  یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر  گودا یا پنیر موزارلا  به میزان لازم
پیاز چه خرد شده  ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده  ۳ قاشق سوپخوری
سس ورچستر ۲ قاشق سوپخوری
مواد سوخاری:
 آرد سوخاری
آرد سفید
تخم مرغ

تمام مواد به غیر از پنیر را با هم‌مخلط میکنیم  . گلوله های ۳۰ گرمی برداشته  وسط آن پنیر گذاشته گرد میکنیم  اول داخل آرد بعد تخم مرغ  و بعد داخل آرد سوخاری میغلطانیم  و داخل روغن شناور سرخ میکنیم.

سس باربیکیو :
فلفل پاپریکا یک عدد
ریحان خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری
خامه ۲ قاشق سوپخوری
سس ورچستر  یک قاشق سوپ‌خوری
کره یک قاشق سوپ‌خوری
سس باربیکیو به دلخواه  یک قاشق سوپ‌خوری کره و فلفل ریز خرد شده را در تابه ریخته تفت میدهیم  سس باربیکیو را اضافه  و بعد  ریحان خرد شده را ریخته حرارت را خاموش میکنیم سس ورچستر و خامه را اضافه و مخلوط میکنیم.